info@christina-corvinius.dk  |  5366 2791  |  Harevænget 27, 2791 Dragør  |  CVR: 40036172

Om mig

Hvem er jeg?

Mit navn er Christina, jeg er 37 år og bor i Dragør med min mand, hans datter og vores fælles søn, samt vores hund og 5 høns.

 

Inderst inde har jeg altid vidst at jeg (med frygt for at lyde kliché-agtigt), var sat i verden for at hjælpe andre. Og det er egentlig også det jeg altid har gjort - på den ene eller anden måde.

Jeg har arbejdet siden jeg var 13 år, og altid indenfor servicefaget, de seneste 10 år som kundeservice chef med missionen om altid at yde den bedst mulige service.

 

Min passion for en sund livsstil har i de sidste mange år været det der har drevet mig mod det jeg laver i dag - og selvom jeg har taget mange omveje for at nå hertil, fortryder jeg ingen af de valg jeg har truffet. De har alle hjulpet mig til i sidste ende at vælge det, der  gør mig glad - og til at forstå, at for at kunne være noget for andre, må må jeg først og fremmest være noget for mig selv. Det er sådan jeg finder overskuddet og glæden ved at kunne hjælpe andre på den rejse det er, at finde den indre balance. For den rejse kan være lang, og man kan have brug for en der står ved sin side og guider, motiverer og roser - og ikke mindst samler en op, når det hele bliver svært. Og det er præcis her jeg kan hjælpe dig. 

Jeg har prøvet det meste på min egen krop og ved hvad det kræver at ændre gamle og uhensigtsmæssige vaner. Jeg ved dog også hvordan det føles, når man endelig finder balancen og ens krop og sind for alvor mærker de valg man bevidst træffer hver eneste dag.

Uanset hvad du ønsker hjælp til, så er mit udgangspunkt at møde dig der hvor du er i dit liv - jeg tror på at det er sådan vi sammen skaber succes for dig, uanset hvad dit mål er. 

Med min uddannelse som Umahro-Certificeret Sundhedsrådgiver samt mine mange års store passion for kost, motion og mentalt velvære, har jeg den viden og erfaring, der skal til for at hjælpe dig med de ændringer du ønsker, for at opnå et sundt liv fuld af overskud til alt det, der gøre dig lykkelig.

Hvis du læser dette, så er du allerede i gang med de første vigtige forberedelser til et sundere og gladere liv - og jeg lover at gøre alt hvad jeg overhovedet kan for at hjælpe dig. Hele vejen!