info@christina-corvinius.dk  |  5366 2791  |  Harevænget 27, 2791 Dragør  |  CVR: 40036172

Konsultation

Sådan foregår den første konsultation

Forberedelse til første konsultation

For at sikre en effektiv og målrettet indsats er det vigtigt at jeg kender udgangspunktet for din sundhedstilstand forud for den første konsultation. Du skal derfor lave noget forberedelse ved at udfylde din helbredshistorie og en 3 dages kostdagbog. Nyere blodprøvesvar eller anden relevant helbredshistorik vil også være en fordel.

Det er vigtigt at du i denne proces er både grundig og ærlig - det giver mig de bedste forudsætninger for at tilrettelægge dit forløb så præcist som muligt. 

Når du har booket din konsultation modtager du en e-mail fra mig med et link til en Dropbox konto som kun du og jeg kan se. Her  opbevarer jeg alle dokumenter som vedrører din konsultation - dette sikrer jeg at overholder GDPR kravene.

Du bede uploade dine dokumenter (helbredshistorie, kostdagbog, blodprøvesvar, m.m.) i din Dropbox  senest 48 timer inden din konsultation, så jeg har mulighed for at forberede mig og dermed ikke skal bruge tiden på dette til selve konsultationen.

Første konsultation

Ved den indledende konsultation får vi ud fra din nuværende sundhedstilstand afdækket alle de parametre, som skal danne grundlag for de ændringer der skal foretages. Vi gennemgår dine nuværende kost- og motionsvaner, ser på udfordringer og barrierer og ikke mindst dine muligheder for at komme i mål, og vi lægger en plan udfra lige præcis dine ønsker, mål og præferencer.

Den efterfølgende tid

Der er naturligvis forskel på hvor lang tid det tager for dig at nå dit mål - det kommer helt an på udgangspunktet. Du skal dog forvente at det kan tage op til 3 månederfor - og nogen gange længere, for både din krop og dit sind at respondere på de ændringer du laver. Forandringer kræver tålmodighed, men det er en fantastisk investering i dit liv og vil helt sikkert være det hele værd.

Hvad kan du forvente af mig?

Mit fokus ligger i basal sundhed - altså de ændringer du med min hjælp selv kan foretage indenfor kost, motion og bevægelse, rygestop, et mindre alkoholforbrug, optimering af din søvn, og reducering af stress.

Jeg tager udgangspunkt i din nuværende sundhedstilstand, og arbejder ud fra dette. Du vil få mit ærlige bud på hvilke ændringer jeg mener vil være de rigtige for netop din krop.

Får du brug for yderligere rådgivning kan du til enhver tid booke en opfølgende konsultation hvor vi fokuserer på, at justere på de tiltag der der er blevet gjort.

Hvis jeg får mistanke til vitaminmangel, allergi, sygdom, eller andet hvor det er nødvendigt at rådføre sig med specialister, vil jeg bede dig om at gå til din egen læge.